Flera enheter i App

För huvudadministratörer visar vi alla listor, ärenden, status mm och vi skriver ut vilken enhet den tillhör. Utförande av lista och annat normalt arbete kan utföras i appen även av huvudadministratör.

En ny möjighet är också att vanliga användare och enhetsadministratörer kan kopplas till en eller flera listor på en annan enhet. Passar för dig som arbetar med utförande av listor på flera enheter men inte är huvudadministratör. Ett konto räcker och inga ut- och in-loggningar vid byte av enhet.

I bilden ovan finns en lista från enheten "Dabus" och en lista från enheten "Anbus".

Listor, Ärende och Status har maering för vilken enhet de tillhör.