Uppdatering 20220615

I servicelucka 2022-06-15 kl 22:00 har vi uppdaterat Oebas med buggfixar och nya funktioner

Buggfix

Ett flertal mindre buggfixar för stabilitet, menyer, och prestanda

Ny teknisk plattform

De nya funktionerna Status och Flöde på web är skapade på en ny teknisk plattform som ligger inom samma familj som Apparna. Som användare så märks inte detta av så mycket just nu men efterhand så kommer alla funktioner att finnas i det "nya". Den nya plattformen kommer att göra det mycket enklare att leverera nya funktioner.

Vid första navigering från vanliga Oebas till de nya funktionerna via knapp eller meny så tar det lite längre tid men därefter så går navigeringen snabbt. Inloggning sker precis som vanligt.

Status på web

Status finns i App sedan några månader och kommer nu även till web.

Status är "tillstånd" eller en ögonblicksbild av något och kan vara kopplat till en lista men behöver inte vara det.

Kontakta Oebas för att skapa status som är relevant för er!

Lär mer om status här

Flöde på web

Flöde finns i App sedan några månader och kommer nu även till web.

Flödet visar information och händelser för alla , en grupper eller för dig. Flödet innehåller information från Oebas men din organisation kan styra över det flöde som visas.

Exempel på flöde

Flöde kan konfigureras så att varje avvikelse skapar ett meddelande enligt nedan.

Ett annat meddelande som kan skapas är när en lista blir klar dvs grön. Meddelandet sammanfattar vad som hänt på listan.

Kontakta Oebas för anpassning av ditt flöde.