Hjälp för användare

Som användare i Oebas utför du punkter som är samlade på listor. Du är tilldelad en eller flera listor och du besvarar den fråga som punkten består av med Ja, Nej eller ett värde som exempelvis temperatur. Varje punkt har en beskrivning som närmare förklarar vad som skall göras. Som användare kan du använda en app för Android, app för iOS, eller en webbläsare på dator, surfplatta eller annan enhet där webbläsare finns.

Notera

För att läsa mer om vad Oebas är för något så gå till:

Som användare har du blivit tilldelad :

• Ett användarnamn

• Ett lösenord

• En webbadress som är på formen https://foretag.oebas.se

• För att använda app (äldre) så krävs också en aktiveringskod men behövs ej för ny app.

För att läsa mer om vad du som användare behöver veta så läs de olika hjälpkategorierna under Hjälp för användare.