Använda app

De olika apparna som kan användas för Oebas är

• iOS app "Oebas"

• finns i App Store

• Android app "Oebas"

• finns i Google Play

• iOS app "Oebas Works"

• finns i App Store

• Android App "Oebas Works"

• laddas hem via Oebas hemsida

De två senare som heter "Oebas Works" är de äldre apparna som har olika utseende och funktionalitet och kan hantera Listor (äldre).

Varning

De två första apparna kan INTE se och utföra Listor (äldre). Uppgradera till moderna listor för att använda de nya apparna. Läs mer om skillnaden här.

För mer information om att använda appar "Oebas" se hjälpsida för användare

Kommentarer för administratörer om appar "Oebas"

• Som enhetsadministratör går det som vanligt att logga in på apparna samt se och arbeta.

• Som huvudadministratör går det inte att använda apparna ännu.

• Flera olika användare kan vara inloggade på samma enhet och ändå se rätt listor

• Data finns kvar i app vid byte mellan användare vilket snabbar upp bytet av användare

• Uppdateringar hanteras av App Store och Google Play på normalt sätt och det krävs INTE att uppdatera till senaste versionen för att arbeta med appen. Oebas rekommenderar att alltid använda senaste versionen.

• Att arbeta med öppna avvikelser och ärenden i app kommer i en serie av uppdateringar framöver. Kontakta Oebas om mer information.